HFC

Opgericht in 2008

Sector: integrated FM

HFC is een internationaal onafhankelijke co-operator voor de hospitality industrie. De hotel facility management ervaring van HFC bij verschillende hotelketens en type hotels in Europa en VS, garandeert opdrachtgevers Best Practises. De integrale benadering van HFC levert aantoonbaar betere resultaten op dan outsourcing aan single-service suppliers. Door de positieve impact op zowel kosten als guest reviews voegt HFC waarde toe voor hotels.

www.hotelfacilityconcepts.com

HFC

EW Facility Services

Opgericht in 1990

Verkoop belang aan Bencis in 2016
Aquisitie van Hendriks Hoteldiensten in 2019
Aquisitie van Hotel Cleaning Company in 2019

Sector: schoonmaak

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat EW Facility Services voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

www.ew.nl

EW Facility Services

Attend

Opgericht in 2012

Sector: uitzenden

Attend, ontstaan in de vijfsterren hotellerie, is een Hospitality Agency gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig uitzenden van gastvrije medewerkers. Zij ontzorgen opdrachtgevers en leveren een positieve bijdrage aan hospitality en beleving in de segmenten Horeca, Kantoren en Zorg. Dit realiseert Attend vanuit haar expertise in hospitality en inzet van vaste teams op maat, in volume én samenstelling, waarbij  medewerkers’ persoonlijkheid en ambitie passen bij gastvrijheidsvisie en cultuur van de opdrachtgevers.

www.attend.nl

Attend

NASEC

Acquisitie in 2006

Sector: uitzenden

Nasec is een uitzendbureau voor dag- en nachtreceptie. De receptionisten van Nasec zijn inzetbaar in de kantoren-, hotel-, en zorgmarkt. De gastvrijheid en betrokkenheid van de medewerkers van Nasec creëren een positieve invloed op gastbeleving. Persoonlijk accountmanagement, 24/7, duidelijke afspraken en een vaste pool van gekwalificeerde receptionisten, vormen het fundament van Nasec.

www.nasec.nl

NASEC

The Housekeeping Company

Opgericht in 2019

Sector: uitzenden

The Housekeeping Company is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse medewerkers in Nederland. Zij zijn gericht op dienstverlening aan schoonmaakbedrijven en luxe hotels door op structurele basis housekeeping medewerkers in het bezit van een paspoort van de Europese Unie (EU) uit te zenden.

www.thehousekeepingcompany.com

The Housekeeping Company

Festipi

Acquisitie in 2016

Sector: horeca en recreatie

Festipi verzorgt alles voor de festivalganger om de beleving op de camping zo optimaal mogelijk te maken. De tenten van Festipi zijn opgezet in groepen of in een compleet dorp en volledig ingericht. Naast festivals is Festipi gespecialiseerd in andere events waar gasten een of meerdere nachten verblijven: business meetings, workshops, bootcamps, seminars of elk ander event.

www.fesitipi.nl

Festipi

Facility Trade Group

Oprichting EW Cleaning Trade 1996

Aquisitie Blue Wave in 2000
Oprichting Facility Trade Group in 2015
Aquisitie ASP in 2015
Aquisitie Dirksen in 2016
Fusie tot Facility Trade Group in 2017
Aquisitie TCW in 2017

Sector: groothandel

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel in Non Food Horeca Producten, Reinigings-systemen- & Machines en Hygiëne Voorzieningen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment voor de horeca- en facility professional, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk.  

www.facilitytradegroup.nl

Facility Trade Group

Dirksen Bedrijfskleding

Aquisitie in 2016

Sector: groothandel

Dirksen Bedrijfskleding is een gespecialiseerde leverancier van Representatieve bedrijfskleding, Werk-, veiligheids- en industriële kleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Zij bieden een ruim assortiment voor verschillende type medewerkers in verschillende sectoren.

www.diksenbedrijfskleding.nl

Dirksen Bedrijfskleding

Mother Nature Cleans

Opgericht in 2016

Sector: groothandel

De primaire doelen van Mother Nature Cleans als business incubator zijn het innoveren, inspireren en realiseren van tastbare en meetbare impact en duurzaamheid. Het platform representeert een collectief van bedrijven en concepten die bewezen bijdragen aan een betere wereld van morgen. Het onafhankelijke collectief van Mother Nature Cleans wordt gevormd door de ‘game changers’: ambitieuze, passievolle en betrokken ondernemers die bewezen innovatieve en duurzame impact kunnen realiseren voor organisaties en huishoudens. Mother Nature Cleans is altijd op zoek naar verdere uitbreiding van haar collectief waarin betrouwbaarheid, kwaliteit en meetbaarheid centraal staan. De game changers zijn de inspiratiebron voor eindgebruikers om in gezamenlijkheid de betere wereld van morgen te realiseren.

www.mothernature-cleans.com

Mother Nature Cleans

Censo

Censo biedt vanuit het ‘one -stop shop' principe duurzame energie oplossingen. Dit levert klanten snel en effectief een positief financieel resultaat dat compliant is én een bijdrage levert aan duurzaamheid. Vanuit expertise in de hele keten is Censo in staat te ontzorgen in organisatie én uitvoering. Uiteindelijk kan Censo de gehele organisatie en uitvoering uit handen nemen. Hierdoor kan de klant zich focussen op de kernactiviteiten en tegelijkertijd de ambitie realiseren om klimaatneutraal te ondernemen.

censo.nl

Censo